Eventmanagement bij Zakelijkontzorgd

Bij Zakelijkontzorgd begrijpen we dat een succesvol evenement meer is dan alleen catering en een mooie locatie. Wij organiseren en coördineren tot in detail, zodat jij en jouw gasten zorgeloos kunnen genieten.

Jouw zakelijke event in betrouwbare handen

Als specialisten in het organiseren van zakelijke evenementen, nemen wij de leiding en bieden wij complete ontzorging. Van formele zakelijke bijeenkomsten tot inspirerende bedrijfsfeesten; wij begrijpen de unieke behoeften van jouw evenement en zetten onze expertise in om elk detail tot in de puntjes te regelen. Laat ons jouw visie tot leven brengen en geniet van een succesvolle uitvoering van jouw zakelijk event.

Locatie

Het regelen van een uitstekende locatie.

Catering

Verzorging van verse en duurzame catering.

Entertainment

Het creëeren van onvergetelijke ervaringen.

Decoratie

Het decoreren en aankleden van jouw event naar wens.

Creatief en ervaren partner

Wij kunnen van alles bedenken, ontwikkelen en creëren, maar belangrijker is de vraag: “Hoe kunnen wij jouw ideeën, wensen en doelstellingen met onze ervaring en creativiteit vertalen naar een event met onuitwisbare indruk?” Of het nu om een bedrijfsopening, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum, receptie, open huis, klanten dag, productlancering, seminar, congres of beurs gaat.

Duurzame samenwerking

Al meer dan 25 jaar ligt onze kracht in het ontzorgen in de uitvoering van jouw event op jouw eigen locatie of op een externe locatie. Dat doen wij niet alleen, maar samen met ons zeer waardevolle partnernetwerk van (historische) eventlocaties, verhuurbedrijven, audio & video bedrijven, entertainmentbureaus en duurzame cateringbedrijven.

Partner netwerk

Samen met jou én ons partnernetwerk hebben wij het gemeenschappelijke doel om het beoogde event tot een daverend succes te maken. En dat doen wij zo duurzaam mogelijk met aandacht voor de SDG’s (Sustainable Development Goals).

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame evenement.

Neem contact op!