Rock City Brewing, Amersfoort

De perfecte locatie voor jouw bijeenkomst

Midden in hartje Amersfoort op industrieterrein de Isselt is in een Industrieel gebouw brouwerij Rock City Brewing gevestigd. Het is gemakkelijk toegankelijk en beschikt over voldoende gratis P-gelegenheid. Tevens beschikt de brouwerij over een horecagelegenheid die buiten de reguliere openingstijden exclusief af te huren is voor bedrijven of groepen. Presentaties, Inspiratiesessies, klantcontact dagen of gewoon feestelijke bijeenkomsten, er is van alles mogelijk. Uiteraard is uw bijeenkomst te combineren met een rondleiding door de brouwerij. De ruimte is geschikt voor bijeenkomsten 20 – 120 personen binnen. Buiten zijn er ook nopg eens 100 plaatsen beschikbaar. Parkeergelegenheid op eigen terrein voorzien van E-oplaadpunten

Maandag & dinsdag: 07.00 – 24.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 07.00 – 15.00 uur

Vraag een offerte aan!

Tarieven

Tarief excl. BTW
Een dagdeel van 4 uur€ 450,-
Twee dagdelen van 4 uur€ 1000,-

Aantal personen

Bedrijfsfeesten120 - 200 personen
Bedrijfsbijeenkomsten120 - 200 personen
Borrel120 - 200 personen
Diner120 - 200 personen
Walking dinner120 - 200 personen
Trouwen & Bruiloft120 - 200 personen

Catering

Wij bieden maatwerk catering aan, variërend van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een walking dinner. Bij ons is alles mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de verschillende opties.

Bekijk onze andere locaties!

De Mannenzaal, Amersfoort: In de Mannenzaal wordt geschiedenis levendig en biedt het een unieke setting voor onvergetelijke momenten.

Bekijk locatie

Het Gasthuys, Amersfoort: waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen in het hart van Amersfoorts Middeleeuwse binnenstad.

Bekijk locatie

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame evenement.

Neem contact op!