De Mannenzaal, Amersfoort

Ontdek de Mannenzaal

De Mannenzaal; een monument vol mogelijkheden. De monumentale Mannenzaal van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is één van de mooiste historische parels van Amersfoort en met zijn 22 bewaarde bedstedes uniek, zelfs voor Europa. Bij binnenkomst stapt de bezoeker terug in de tijd. De intieme Kapel uit 1390 met z'n prachtige boogramen werd tot begin 2014 gebruikt als kerk, maar is nu ingericht voor divers gebruik. De sfeervolle Mannenzaal, gebouwd in 1531, heeft nog de originele bedstedes, waardoor bezoekers een uniek beeld kunnen krijgen hoe de gastelingen (zoals de bewoners genoemd werden) hier gewoond hebben. Beide ruimtes bieden tegenwoordig onderdak aan vele bijzondere momenten. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar via het Stadhuisplein Of het Sint Jorisplein.

Vraag een offerte aan!

Tarieven - Mannenzaal & Kapel

Tarief excl. BTWBeamer & SchermFlipoverGeluidsinstallatie
Een dagdeel van 4 uur€ 500,-€ 125,-Inclusief€ 175,-
Twee dagdelen van 4 uur€ 750,-€ 125,-Inclusief€ 175,-
Drie dagdelen van 4 uur€ 900,-€ 125,-Inclusief€ 175,-

Voor de maanden vanaf I oktober to I april rekenen wij een nader door St. Pieters en Bloklands vast te stellen energietoeslag.

Tarieven - Kapel

Tarief excl. BTWBeamer & SchermFlipoverGeluidsinstallatie
Een dagdeel van 4 uur€ 350,-€ 125,-Inclusief€ 175,-
Twee dagdelen van 4 uur€ 600,-€ 125,-Inclusief€ 175,-
Drie dagdelen van 4 uur€ 700,-€ 125,-Inclusief€ 175,-

Voor de maanden vanaf I oktober to I april rekenen wij een nader door St. Pieters en Bloklands vast te stellen energietoeslag.

Aantal personen

Vergadering20 personenBruiloft90 personen
Brainstorm20 personenBruiloft90 personen
Training20 - 90 personenBruiloft150 personen
Teambuilding20 - 90 personenBruiloft75 personen
Seminar90 personenBruiloft120 personen
Congres90 personen
Bedrijfsfeest / Familiefeest90 personen

Catering

Wij bieden maatwerk catering aan, variërend van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een walking dinner. Bij ons is alles mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de verschillende opties.

Bekijk onze andere locaties!

Rock City Brewing, Amersfoort: een gezellige brouwerij gelegen in het hart van Amersfoort op industrieterrein de Isselt, Vindt u de perfecte locatie voor diverse evenementen, van presentaties tot feestelijke bijeenkomsten.

Bekijk locatie

Het Gasthuys, Amersfoort: waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen in het hart van Amersfoorts Middeleeuwse binnenstad.

Bekijk locatie

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame evenement.

Neem contact op!