Het Gasthuys, Amersfoort

Een historische locatie

Het Gasthuys is een unieke accommodatie met een rijk verleden, gelegen in het hart van de Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort. Oorspronkelijk diende het als het Sint-Elisabeth Gasthuys, waar de zieken van de stad voor het eerst gezamenlijk werden verzorgd. Talrijke authentieke details zijn door de eeuwen heen bewaard gebleven, waaronder de kenmerkende gastvrijheid die de locatie karakteriseert.

Het Gasthuys biedt een historische ambiance, gecombineerd met moderne vergadertechnologie, waardoor het geschikt is voor diverse gelegenheden zoals vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, teambuildingactiviteiten, diners en meer. Met een maximale capaciteit van 20 personen, en gelegen op een centrale locatie in Amersfoort, profiteert u van gemakkelijke toegang tot nabijgelegen parkeergelegenheid, waaronder de Parkeergarage Koestraat en Q-Park Beestenmarkt.

Vraag een offerte aan!

Tarieven

Tarief excl. BTWBeamer & SchermFlipoverGeluidsinstallatie
Een dagdeel van 4 uur€ 325,-InclusiefInclusiefInclusief
Twee dagdelen van 4 uur€ 600,-InclusiefInclusiefInclusief

Eten en drinken

Koffie / Thee / WaterTarief excl. BTW
Twee dagdelen van 4 uur€ 8.50 per persoon
Een dagdeel van 4 uur€ 14,- per persoon

Catering

Wij bieden maatwerk catering aan, variërend van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een walking dinner. Bij ons is alles mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de verschillende opties.

Bekijk onze andere locaties!

De Mannenzaal, Amersfoort: In de Mannenzaal wordt geschiedenis levendig en biedt het een unieke setting voor onvergetelijke momenten.

Bekijk locatie

Rock City Brewing, Amersfoort: een gezellige brouwerij gelegen in het hart van Amersfoort op industrieterrein de Isselt, Vindt u de perfecte locatie voor diverse evenementen, van presentaties tot feestelijke bijeenkomsten.

Bekijk locatie

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame evenement.

Neem contact op!