Even voorstellen...

Met 25 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer op het gebied van catering en evenementen, hebben wij een solide basis opgebouwd. Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren professionals die streven naar een feilloze uitvoering van elk evenement. Of het nu gaat om een eenvoudige borrel 0f een hoogstaande uitvoering op een bijzondere locatie, uw evenement verdient altijd onze volledige aandacht- Met passie en toewijding verlenen wij hospitality, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van hetgeen u te vieren heeft.

Alle duurzame diensten

Eventmanagement

Wij verzorgen tot in de puntjes jouw bedrijfsfeest of zakelijke event. Catering, decoratie en meer!

Lees meer

Catering

Of het nu gaat om heerlijke hapjes, drankjes of een uitgebreid buffet, wij kunnen alles verzorgen voor jouw zakelijke evenement.

Lees meer

Locaties

Ons ervaren team helpt je graag bij het vinden en regelen van de perfecte locatie, waar dan ook.

Lees meer

Een hart voor duurzame evenementen

Onze reis begon met een duidelijke doelstelling: uw evenement zo duurzaam mogelijk realiseren. Bij Zakelijkontzorgd staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. Ons uitgangspunt is verbinden, versterken, verduurzamen. Dit betekent dat we aandacht hebben voor alle aspecten van duurzaamheid in de uitvoering van evenementen. We beperken de C02-uitstoot door het minimaliseren van kilometers voor leveranciers en gasten. Samenwerken met regionale en lokale partners is essentieel, van inrichting tot catering. We betrekken lokale catering binnen een straal van tien kilometer en streven naar het gebruik van lokale streekproducten. Door conceptontwikkeling minimaliseren we voedselverspilling. ons motto luidt dan ook: "VoedselverspilIen, dat moet je niet willen". Wij zijn verheugd om onze verantwoordelijkheid te nemen en bewust met voedsel om te gaan.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw evenement, catering of zakelijke bijeenkomst op locatie onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame event.

Neem contact op!