Smakelijk verantwoord

Welkom bij Zakelijkbezorgd.nl, dé partner voor maatwerk cateringoplossingen met een focus op lokaal en duurzaam. Ontdek onze smaakvolle diensten en evenementencatering, waarbij wij streven naar bewustwording, versterking van de lokale economie, verduurzaming van de voedselketen en CO2-reductie. Samen creëren we een culinaire ervaring met impact.

Zakelijkbezorgd is onderdeel van Zakelijkontzorgd

Maatwerk in smaak!

Event catering

Wij verzorgen de catering voor jouw bedrijfsfeest of zakelijke event tot in elk detail. Op jouw bedrijfslocatie, in een tijdelijke tent accommodatie of op een externe locatie. Wij maken het duurzaam mogelijk.

Maatwerk catering

Voor jou en jouw gasten verzorgen wij dagelijks maatwerk duurzame catering. Ontbijten, lunches, maaltijden, hapjes, buffetten... Met passie en ambacht dagvers voor jou bereid.

Food supply

Tijdelijke of structurele catering voor instellingen, opvanglocaties vluchtelingen en (nood) opvang locaties asielzoekers.

Wij leggen de focus op duurzame bedrijfscatering

Bij Zakelijkbezorgd.nl geloven we in de kracht van verantwoorde en duurzame voeding. Leer meer over onze achtergrond, visie en de vier pijlers van onze duurzaamheidsdoelstellingen, waarbij gezondheid, vitaliteit en milieu centraal staan. Meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van catering heeft ons geleerd dat samenwerken met de meest efficiënte wijze is om catering duurzamer mogelijk te maken. Onze lokale cateringpartners onderschrijven onze duurzaamheidsdoelstellingen op de volgende punten:

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw catering onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame catering.

Neem contact op!