Onze historische locaties voor elk event

Op zoek naar een formele zakelijke setting, sfeervolle feestlocatie of inspirerende vergaderruimte? Laat Historische Event Locaties de organisatie van jouw evenement op zich nemen voor een onvergetelijke dag op een prachtige historische locatie in Nederland. Ons ervaren team helpt je graag bij het vinden en regelen van de perfecte locatie, waar dan ook.

Historischeeventlocaties is onderdeel van Zakelijkontzorgd

De Mannenzaal, Amersfoort

De Mannenzaal en haar sfeervolle Kapel waren ooit het thuis van ouderen. Uw bijeenkomst, evenement, bruiloft of afscheid in dit unieke en zeer zeldzame monument zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Bekijk locatie

Rock City Brewing, Amersfoort

Midden in hartje Amersfoort op industrieterrein de Isselt is in een Industrieel gebouw brouwerij Rock City Brewing gevestigd. Het is gemakkelijk toegankelijk en beschikt over voldoende gratis P-gelegenheid. Tevens beschikt de brouwerij over een horecagelegenheid die buiten de reguliere openingstijden exclusief af te huren is voor bedrijven of groepen. Presentaties, Inspiratiesessies, klantcontact dagen of gewoon feestelijke bijeenkomsten, er is van alles mogelijk. Uiteraard is jouw bijeenkomst te combineren met een rondleiding door de brouwerij. De ruimte is geschikt voor bijeenkomsten 20 – 120 personen binnen. Buiten zijn er ook nopg eens 100 plaatsen beschikbaar.

Bekijk locatie

Het Gasthuys, Amersfoort

Het Gasthuys; een verblijf met een bijzonder verhaal en onderdeel van de Middeleeuwse binnenstad van Amersfoort. In het voormalige Sint-Elisabeth Gasthuys werden de zieken van de stad voor het eerst gezamenlijk verzorgt. Veel authenthieke details zijn eeuwenlang bewaard gebleven. Zo ook de Gastvrijheid. Een historische locatie, voorzien van moderne vergadertechniek.

Bekijk locatie

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Heb jij de smaak te pakken?

Nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw zakelijke bijeenkomst onvergetelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte, duurzame zakelijke bijeenkomst.

Neem contact op!